• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
sportmaaltijden

Sportmaaltijden

Het bedenken, inkopen en bereiden van een goede sportmaaltijd kan een tijdrovende klus zijn. Toch wil je een gezonde maaltijd eten om je sportdoelen te bereiken. Bij PRAZ bestel je gezonde kant-en-klare sportmaaltijden die helpen bij het realiseren van jouw doel.

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Categorieën
soorten
Smaken
halal
Filter & sorteer
Filteren
Categorieën
soorten
Smaken

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filteren
Categorieën
soorten
Smaken

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
1
2
...
8
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Wat is de beste sportmaaltijd voor mij?

De beste sportmaaltijden voor jou als sporter voorzien in alle voedingsstoffen op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid. Wat wij bedoelen met ‘juist’, hangt af van jouw persoonlijke sportdoel en de intensiteit van je trainingen. Om je te helpen bij je keuze hebben we onze sportmaaltijden gecategoriseerd.

Maaltijden voor afvallen

Wil jij graag wat extra kilo’s verliezen voor een speciale gelegenheid of wil jij je ideale summerbody creëren? Als je wilt afvallen, is de regel simpel: eet minder calorieën dan dat je verbrandt. De kant en klare maaltijden die je in deze categorie vindt, bevatten 280 tot 400 calorieën. Als je minder calorieën binnenkrijgt, is het wel belangrijk dat je maaltijden gezond zijn en uit de juiste voedings- en bouwstoffen bestaan. Daarom bevatten onze kant en klare maaltijden om af te vallen een flinke portie groente voor een gezonde dosis vitamine. Bovendien bevat de maaltijd een hoge dosis eiwitten die bijdragen aan spierherstel en spierbehoud. Ook zijn onze maaltijden om af te vallen grotendeels koolhydraatarm. Toch sluiten we koolhydraten niet helemaal uit, omdat sporters alle voedingsstoffen in de juiste verhouding nodig hebben voor energie en optimale sportprestaties.

Maaltijden voor droog trainen

Voeding en droog trainen gaan hand in hand. Net als bij afvallen dien je minder calorieën te eten dan dat je verbrandt. Alleen wordt de focus bij deze sport/ fitness maaltijden nog meer gelegd op spierbehoud. Om je spierdefinitie beter tot uiting te laten komen is het belangrijk om de juiste hoeveelheid calorieën binnen te krijgen, maar daarnaast zou je ook een juiste verdeling van de macronutriënten moeten aanhouden. Daarom is een droogtrain maaltijd van PRAZ rijk aan eiwitten. Ook zijn koolhydraten hier van belang, zodat je goed en zwaar kunt blijven trainen. Ga bijvoorbeeld voor een gezonde sportmaaltijd rijst met kip of bestel een sportmaaltijd pasta.

Maaltijden voor spiermassa opbouwen

Ben je op zoek naar voeding voor spieropbouw? Ook dat hebben wij in huis! Uiteraard vraagt spieropbouw meer dan jezelf alleen maar afbeulen in de sportschool. De juiste voeding is ook hier van belang om jouw doel te ondersteunen. Om aan te komen in spiermassa moet jij je dagelijkse calorieën juist verhogen. Een sportmaaltijden voor spiermassa , wat in dit geval ook een bulk maaltijd wordt genoemd, bevat tussen de 700 en 800 calorieën. Ook zijn eiwitten hier weer onmisbaar, het zijn tenslotte de bouwstenen van het lichaam. Een sportmaaltijd voor spieropbouw bevat nog meer proteïne dan de maaltijden voor droog trainen en afvallen. Dat is natuurlijk ook logisch, want in het geval van spiermassa opbouwen eet je ook een stuk meer. Daarnaast helpt een gezonde dosis aan koolhydraten en groenten jou om optimaal te presteren in de sportschool, op het veld of in de ring.

Waarom kiezen voor de kant en klare sportmaaltijden van PRAZ?

Goede sportmaaltijden vragen dus om wat tijd en kennis van voeding. Waarschijnlijk leid jij een druk leven dat bestaat uit werken, trainen en andere verplichtingen. Daardoor is er niet altijd evenveel tijd over om een gezonde maaltijd te bereiden, of misschien heb je er simpelweg geen zin in om tijd aan te spenderen in de keuken. Daarom nemen wij dit werk maar al te graag voor je uit handen! Voor ons is het bedenken en bereiden van goede sportmaaltijden een passie. We gaan een stapje verder dan alleen recepten voor sportmaaltijden koken en leveren, want de kwaliteit van onze producten staat voorop. We werken altijd met duurzame producten afkomstig uit Europa die verzekerd zijn van een goede smaak. Bestel je kant en klare sportmaaltijden bij PRAZ, dan zullen wij deze snel bezorgen. Het enige wat jij hoeft te doen is het even opwarmen in de magnetron, oven of in de pan. Zo heb jij altijd een goede sportmaaltijd in huis als je thuiskomt van een intensieve training, of als je naar een gezonde lunch zoekt voor de volgende werkdag. Wel zo makkelijk om je sportdoelen de behalen en te behouden!

Sportmaaltijden bestellen

Kortom, ben jij druk met het nastreven van jouw sportdoelen en wil je het gemak ervaren van lekkere en gezonde voedzame maaltijden op maat? Bestel dan vandaag nog jouw kant en klare sportmaaltijden bij PRAZ. Fitness maaltijden besteld op werkdagen voor 23:59 uur, is de volgende dag in huis. Vervolgens tover jij binnen 5 minuten een verrassend lekker gerecht op tafel. Wil je verzekerd zijn van een goede basis in de diepvries? Kijk dan eens bij onze sport maaltijdpakketten. Bestel een koolhydraatarme maaltijdbox om af te vallen of haal maaltijdpakketten in huis voor spiergroei of droog trainen.

Lees meer