• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
sportmaaltijden
spiermassa

Spiermassa

Wil jij graag aankomen in spiermassa? Dan is het tijd om je dagelijkse calorie inname te verhogen. Wij hebben calorierijke maaltijden voor je klaar staan, oftewel de perfecte voeding voor spieropbouw die bijdragen aan het behalen van jouw sportdoel.

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
soorten
Smaken
halal
Filter & sorteer
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
1
2
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Spiermassa opbouwen met voeding

Training en herstel zijn natuurlijk uiterst belangrijk om spieren te kweken. Om het maximale uit je training te halen is spieropbouw voeding de derde factor die het succes van jouw proces bepaald. Juist zien we dat de meesten dit als de grootste uitdaging zien. Dat is ook niet gek, want het vraagt eenmaal om kennis, discipline en tijd om dit goed te managen. Zo krijgen we wel eens de vraag: ‘Wat te eten voor spieropbouw?’

Allereerst moet je meer calorieën eten dan dat je verbrand als je wilt aankomen in spiermassa. In de fitness wereld wordt deze periode ook wel de bulk fase genoemd. Nu is het heel makkelijk gedacht om alles te eten wat je wilt eten, zoals vette en suikerrijke maaltijden, om maar zoveel mogelijk aan te komen. Ook nu blijft het van belang dat je voedzame maaltijden eet, zodat je geen voedingsstoffen tekort komt. Je wilt natuurlijk genoeg energie hebben om optimaal te blijven presteren in de sportschool. Daarom ben je op zoek naar de beste voeding voor spiermassa. Kies voor gezonde maaltijden die rijk zijn aan voedingsstoffen (eiwitten, koolhydraten en vetten) en genoeg vezels, vitamines en mineralen bevatten. Bestel bijvoorbeeld een sportmaaltijd met rijst of kies voor een voedzame sportmaaltijd met kip.

Tips tijdens het bulken

Het klinkt in eerste instantie misschien makkelijk, maar spiermassa opbouwen met voeding kan een behoorlijke uitdaging zijn. Wij helpen je graag door goede sportmaaltijden voor spiergroei te leveren. Zo hoef je zelf geen moeite te doen om gerechten te bedenken, inkopen te doen en de maaltijden te bereiden. Maar het liefst zien we ook dat jij je sportdoelen daadwerkelijk gaat bereiken. Daarom hebben we nog een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

  • Iets wat je het beste kan vermijden tijdens het bulken is te veel eten en lekker losgaan. Hou jezelf in bedwang en kies voor de juiste voeding voor je spieren. Maak je calorieoverschot niet te groot, maar hooguit 200 tot 500 calorieën boven je behoefte. Dat werkt het beste. Calorieën die je niet kunt verbranden worden opgeslagen als vet. Hoe groter je vetmassa, hoe zwaarder jij het straks hebt tijdens het droog trainen.
  • Eiwitten zijn de bouwstoffen voor je spieren en daarom heb je er meer dan genoeg van nodig tijdens het bulken. Houdt ongeveer 1.5 tot 2 gram eiwitten per kilo lichaamsgewicht aan om aan te komen in spiermassa. Neem bijvoorbeeld een sportmaaltijd beef die een hoge dosis aan eiwitten heeft. Zo weet je in ieder geval zeker dat jij je dagelijkse portie binnenkrijgt.
  • Eten na je training is van cruciaal belang. Natuurlijk zijn alle maaltijden belangrijk, maar besteed de meeste aandacht aan een grote sportmaaltijd na je training om spierafbraak te voorkomen. Hier komen onze sportmaaltijden voor spiermassa goed van te pas. Ieder bulk gerecht heeft namelijk een goede combinatie van eiwitten, koolhydraten en vetten.

  • Hou een voedingsschema voor spieropbouw bij, zodat je precies weet of je genoeg eet. Op iedere productpagina van onze sportmaaltijden zie je precies hoeveel calorieën en voedingsstoffen een maaltijd bevat. Wel zo makkelijk, zodat je het direct in je eetschema kan implementeren.
  • Naast spieropbouw voeding, is het nemen van voldoende rust ook belangrijk voor maximaal resultaat. Kies er bijvoorbeeld voor om 4 à 5 keer per week te trainen en verdeel dit over de verschillende spiergroepen.

Waarom kiezen voor bulk maaltijden van PRAZ?

Goede bulk maaltijden bereiden kost tijd en vraagt om kennis over voeding. Met onze bulk maaltijden kun jij eenvoudig aankomen en je streefgewicht behalen op een gezonde manier. Wij houden namelijk rekening met de juiste verhoudingen tussen de macronutriënten en zorgen ervoor dat jij voldoende energie, vitamines en mineralen binnenkrijgt. Bovendien zijn onze sportmaaltijden verrijkt met duurzame producten, altijd afkomstig uit Europa. Probeer het maar eens uit: volgens de reviews van onze klanten hebben onze sportmaaltijden altijd een goede smaak. Verder kun je rekenen op een snelle levering. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de bulk maaltijd opwarmen in de magnetron, pan of oven. Zo heb je altijd een goede maaltijd voor spieropbouw in huis als je terugkomt van een intensieve training, of als je naar een lunch zoekt voor de volgende werkdag. Met de juiste ingrediënten, ga jij je sportdoel zeker behalen!

Bulk maaltijden bestellen

Dus, bestel hier je bulk maaltijden waarmee je gezond kunt aankomen, zonder te veel vetmassa op te bouwen. Bulk maaltijden besteld op werkdagen voor 17:00 uur, is de volgende dag in huis. Binnen 5 minuten tover jij een verrassend lekker gerecht op tafel. Wil je verzekerd zijn van een goede basis in de diepvries? Kies dan voor onze bulk maaltijdpakketten of stel je eigen maaltijdbox samen door meerdere gerechten naar je winkelmandje te verplaatsen. Heb jij je streefgewicht bereikt en wil jij je spieren juist zichtbaar maken? Dat doe je natuurlijk met de droogtrain maaltijdpakketten van PRAZ. Wij hebben de juiste sportmaaltijden in huis voor ieder doel!

Lees meer