• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
blog
maaltijden
fitness maaltijden de juiste maaltijd voor jouw workout

Fitness Maaltijden: De juiste maaltijd voor jouw workout!

Kom je ook zo graag in de gym? Het gevoel van je lichaam uitdagen om sterker en fitter te worden is onbetaalbaar. Toewerken naar een duidelijk geformuleerd einddoel gaat gepaard met de juiste voeding. Zonder een gezonde fitness maaltijd, ga je dat ambitieuze fitness doel niet halen. Kortom, je bent minstens zoveel tijd kwijt in de keuken als in de gym. Voor sommige mensen is dit niet ideaal, want er blijft maar weinig tijd over voor andere dingen. De fitness maaltijden van PRAZ bieden de oplossing. De maaltijden worden precies op jouw sportdoel en caloriebehoefte afgewogen, waardoor je altijd precies de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Er gaat niets boven lekker in je vel zitten. Een zorgvuldig samengestelde maaltijd na een zware workout gaat je hierbij helpen. Je spieren verdienen immers het beste van het beste nadat ze zo hard voor je hebben gewerkt. De fitness maaltijden van PRAZ bestaan uit dagelijks verse ingrediënten, afgestemd op jouw sportdoel.

FITNESS MAALTIJDEN VOOR BULKEN

Wil je graag in spiermassa aankomen? Dat wordt ook wel bulken genoemd. Hierbij speelt de verhouding van de macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vetten) een essentiële rol in de voeding die je binnenkrijgt. De juiste verhouding zorgt ervoor dat jij zoveel mogelijk progressie boekt. Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen, want PRAZ heeft dit voor jou al uitgezocht! Wist je dat bodybuilders minimaal zes keer per dag eten om hun spiermassa te laten groeien en te behouden? Het dieet van een bodybuilder bevat veel groenten, proteïnen en goede vetten. Ook bij fitness maaltijden van PRAZ vormen groenten en complexe koolhydraten de basis van het dieet. Dit wordt aangevuld met proteïnen, zoals kipfilet en compacte koolhydraten, zoals rijst en aardappelen. Tot slot vind je ook vezelige groenten in de maaltijd, zoals groene groenten. Je ontvangt een uitgebalanceerde maaltijd met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen om jouw sportdoel te bereiken. En dat tover je binnen vijf minuten op tafel. Ideaal!

FITNESS MAALTIJDEN VOOR AFVALLEN

Wil je niet aankomen, maar juist afvallen en heb je hier moeite mee? Bij dit doel is het zeer belangrijk om je voeding aan te passen. Het hoeft namelijk niet moeilijk te zijn om af te vallen. Simpel gezegd moet je tijdens afvallen meer energie verbranden dan dat je binnenkrijgt. Het volhouden, dat is wat het moeilijk maakt. Een veelgemaakte fout is dat mensen denken dat ze moeten stoppen met eten om af te vallen. Niets is minder waar. Afvallen heeft juist alles te maken met goed voor je lichaam zorgen en ernaar luisteren. Verantwoord afvallen doe je met PRAZ. Onze maaltijden bevatten weinig calorieën en zitten boordevol eiwitten vitamines en gezonde vetten. Zodat je na iedere maaltijd toch een voldaan gevoel hebt.

FITNESS MAALTIJDEN VOOR DROOG TRAINEN

Droog trainen wordt ook wel 'cutten' genoemd in de sportwereld. Dit is feitelijk niets meer dan zoveel mogelijk vet verliezen en tegelijk je spiermassa behouden. Deze vorm van trainen, wat het tegenovergestelde van bulken vormt, wordt bereikt met de een combinatie van voeding en training. Het aanpassen van je trainingsschema en het verlagen van je calorie-inname is noodzakelijk om meer spierdefinitie te krijgen. Door droog te trainen verdwijnt eventueel onderhuids vet, waardoor spieren beter zichtbaar worden en groter lijken. Ook is het belangrijk om bij droog trainen fitness maaltijden te eten die rijk aan eiwitten zijn. Onze droog train maaltijden zitten boordevol kip, tonijn, zalm of soja. Aangevuld met veel groente vormen onze fitness maaltijden de ultieme basis voor dit sportdoel.

FITNESS MAALTIJDEN VAN PRAZ

Een gezonde maaltijd die je binnen vijf minuten op tafel zet? Laat dat maar aan PRAZ over. Onze expertise over sportvoeding is jaren geleden ontstaan, toen oprichter Joey Snijders zijn eigen sportmaaltijden zorgvuldig bereidde om zijn bodybuild doelen te bereiken. Al snel kregen zijn vrienden lucht van zijn effectieve dieet voor hij het wist bereidde Joey fitness maaltijden voor de hele buurt. Dat is hij blijven doen onder de naam PRAZ. Inmiddels genieten sportfanaten door het hele land dagelijks van zijn voedzame en gezonde maaltijden. Besteed minder tijd in de keuken aan het bereiden van maaltijden en probeer de maaltijden van PRAZ! Zo hou je zelf meer tijd over om je te focussen op je sportdoel.

Lees hier meer over de kant en klaarmaaltijden van PRAZ!