• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
supplementen
weight gainers

Weight gainers

Wie aan wil komen in spiermassa, zal meer moeten eten dan dat je verbrandt. Om gezond aan te komen is het verstandig om zo clean mogelijk te eten. En dat kan nog eens best lastig zijn. Onze weight gainer shake helpt je gezond aan te komen in gewicht en je drinkt het makkelijk weg!

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Geen producten gevonden
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Wat is een weight gainer shake?

Een weight gainer, ook wel mass gainer genoemd, is een calorierijke en eiwitrijke shake die gefocust is op gewichtstoename. In de fitnesswereld gaat het dan vooral om een toename in de spiermassa.

Een standaard eiwitshake is vaak minder calorierijk en een weight gainer shake bevat vaak extra complexe en enkelvoudige koolhydraten. Verder heeft het net als een eiwitshake weinig vetten en veel eiwitten.

Heb ik een weight gainer nodig?

Een weight gainer heb je niet nodig om aan te komen. Je kunt er ook voor kiezen om extra havermout, brood of rijst te eten. Sommigen hebben last van een snelle spijsvertering en anderen vinden het überhaupt lastig om meer te eten. Een weight gainer shake biedt dan een uitkomst! Je kunt namelijk een aardig portie calorieën in een korte tijd makkelijk wegdrinken. Bovendien bevat het ook nog een flinke dosis eiwitten! Perfect als je wilt aankomen in spiermassa. Onze mass gainers zijn altijd een aanvulling op een gezond en gebalanceerd dieet. Wij hebben alles in huis voor een clean bulk, kijk daarom ook eens bij onze bulk maaltijden! Dit zijn sportmaaltijden die de meest verse ingrediënten bevatten en een hoog aantal calorieën hebben.

Weight gainer shakes en bulken

Vanwege het hoge aantal calorieën en koolhydraten kan je lichaam de weight gainer shake omzetten in vet in plaats van spiermassa. Als je teveel aankomt in vet staat je straks een hoop werk te wachten wanneer je wilt gaan droogtrainen. Het beste kun je dus zo clean mogelijk aankomen. Dat betekent dat je gezond blijft eten en ervoor zorgt dat je een hoge verbranding hebt. Want als je niet actief genoeg bent, heeft je lichaam geen ruimte om alle extra calorieën te verbranden. Het calorie overschot wordt direct omgezet in vet. Zie de weight gainer shake altijd als een aparte maaltijd. Het is belangrijk om tijd tussen de shake en je volgende maaltijd te houden. Zo heeft je lichaam alle tijd om de voedingsstoffen goed te verwerken.

Wanneer kan ik het beste een weight gainer shake nemen?

Op dagen dat je niet traint maakt het eigenlijk niet uit wanneer je de mass gainer neemt. Vind jij het makkelijk als ontbijt, doe dat dan vooral. Was je toch nog op zoek naar makkelijk mee te nemen tussendoortjes? Drink de shake dan lekker als tussendoortje. Mocht je die dag wel gaan trainen, dan is het wel zinvol om de shake na je training te nuttigen. Op dit moment heeft je lichaam veel behoefte aan eiwitten om je spieren te herstellen en koolhydraten om je energiereserves weer aan te vullen. Dan is een weight gainer de perfecte formule!

Weight gainer kopen bij PRAZ

PRAZ is de one stop shop als het om sportvoeding gaat! Bij ons vind je alle fitness supplementen en fitness maaltijden die je nodig hebt om jouw sportdoel te bereiken. Bestel weight gainers voor 23:59 uur, dan wordt het de volgende dag nog geleverd. Heb je deze week weinig tijd of heb je graag clean bulk maaltijden vol van smaak? Kijk dan ook eens bij onze maaltijden voor spiermassa.

Lees meer