• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
supplementen

Supplementen

Met PRAZ Nutrition voegen wij hoogwaardige en effectieve fitness supplementen toe aan ons assortiment. Vanaf nu vind je dus alle fitness voeding die je nodig hebt onder één dak! Met de juiste sportmaaltijden en supplementen ben je al een hele grote stap dichterbij je sportdoelen. Probeer de PRAZ Nutrition supplementen vandaag nog.

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Categorieën
soorten
Filter & sorteer
Filteren
Categorieën
soorten

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filteren
Categorieën
soorten

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Waarom fitness supplementen nemen?

Als je regelmatig traint en/ of aan krachttraining doet, wordt je vast geconfronteerd met het feit dat velen fitness supplementen gebruiken. Misschien vraag jij je wel af of je dit zelf ook nodig hebt.

Supplementen gebruik je als aanvulling op je normale dieet. Veel voedingsstoffen verbruik je tijdens het sporten. Na je workout heeft je lichaam nieuwe voedingsstoffen nodig om optimaal te herstellen. Bovendien kunnen fitness supplementen zorgen voor extra kracht en uithoudingsvermogen zodat je net dat beetje extra kan geven tijdens je training. Ook als je moeite hebt om dagelijks aan je vitamines te komen kan een vitamine supplement helpen om je toch fit en energiek te voelen. .

Welke fitness supplementen heb je nodig?

Is sport jouw passie en wil je graag alles eruit halen wat erin zit? Dan zijn fitness supplementen een goede aanvulling op een gezond dieet. Maar welke supplementen gebruik je om je sportdoelen te bereiken? We leggen het graag aan je uit.

PRAZ Nutrition: Proteïne shakes

Proteïne shakes zijn misschien wel het meest gebruikte fitness supplement. Eiwitten vormen de bouwstof voor je lichaam, maar dienen daarnaast ook als brandstof. Daarom zijn ze onmisbaar in een gezond voedingspatroon. Het heeft namelijk de volgende voordelen: het draagt bij aan sterke botten, sterke spieren, geeft energie en het werkt bloeddruk verlagend. Volgens het voedingscentrum hebben volwassenen 0,83 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht nodig, maar hebben sporters baat bij meer eiwitten omdat deze worden afgebroken tijdens het sporten zelf. Ga je proteïne shakes kopen? Je zal vast snel verdwalen in het grote aanbod online. Lees altijd het voedingsetiket voordat je iets koopt. Vaak maken fabrikanten gebruik van kunstmatige zoet- en kleurstoffen (e nummers) die je liever niet binnen wilt krijgen. PRAZ Nutrition maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen, smaakversterkers en het is 100% puur in whey concentraat. Bovendien zijn onze proteïne shakes ook laag in vet, suiker en koolhydraten. Een goede aanvulling op jouw sportmaaltijden dus!

PRAZ Nutrition: Creatine monohydraat

Zoek je naar zuivere creatine? Dan zit je goed met creatine monohydraat! Deze vorm van creatine is zo fijn dat het makkelijk blend met je water of sportdrank. Dit fitness supplement helpt je om beter te presteren tijdens explosieve krachttrainingen of bij een sprintje trekken. Creatine is een lichaamseigen stof die wordt geproduceerd uit drie aminozuren: arginine, glycine en methionine. Door processen in het lichaam wordt het omgezet in ATP (adenosinetrifosfaat). Nog niet eerder van gehoord? Dit gebruik je om te bewegen en kracht te produceren. Door dit te nemen als extra supplement kun je net dat beetje extra geven waardoor spiergroei eerder plaatsvindt. Een super geliefd fitness supplement onder de krachtsporters! .

PRAZ Nutrition: Pre-workout

Wil jij net dat beetje extra geven aan je workout? Dan is pre-workout het fitness supplement dat je zoekt. Pre-workout kan helpen om meer energie te hebben, vermoeidheid te verminderen, alerter te zijn en het stimuleert de doorbloeding naar je spieren. Dankzij een aanbevolen scoop zou je intensiever kunnen trainen waardoor je betere resultaten behaald! Scoor jouw pre-workout bij PRAZ, dan kun je onder andere rekenen op: weinig suiker en vet en geen crash achteraf..

PRAZ Nutrition: Fatburner

Vaak wordt er gevraagd naar het effect van een fatburner. Fatburners stimuleren de vetverbranding. De ingrediënten zorgen ervoor dat je stofwisseling versneld wordt en het remt je hongergevoel enigszins. Je gebruikt dit fitness supplement als aanvulling op een gezond dieet. Ze kunnen helpen net dat beetje extra resultaat op te leveren tijdens de cutfase. Ben je dus aan het droog trainen? Kijk dan ook eens bij onze sportmaaltijden voor droogtrainen!

PRAZ Nutrition: BCAA

BCAA wordt gebruikt voor onder andere het herstel van spieren na een zware inspanning. BCAA bestaat namelijk uit drie essentiële aminozuren: isoleucine, leucine en valine. Het grote voordeel van BCAA is dat het snel opgenomen wordt door het lichaam en geeft daardoor razendsnel energie af. Dit fitness supplement kun je daarom het beste nemen voor, tijdens of na een training. .

PRAZ Nutrition: Vitamines

Gezondheid is het grootste geschenk! We moeten goed voor ons lichaam zorgen en dat heeft ook voor het overgrote deel te maken met wat je naar binnen stopt. Door zoveel mogelijk onbewerkt voedsel te eten en gevarieerd te eten ben je al goed op weg. Maar ben je vaak intensief bezig met trainen of ben je aan het afvallen? Dan hebben we nog meer voedingstoffen, vitamines en mineralen nodig! Tijdens het sporten verbruikt je lichaam deze en tijdens het afvallen krijg je minder voedsel binnen waardoor je niet alle waardevolle stoffen binnenkrijgt die je wel nodig hebt. (Vind je het lastig om maaltijden laag in calorieën, maar toch voedzaam te bedenken? Kijk dan eens bij de sportmaaltijden afvallen). Als fanatieke sporter zijn multivitamines, magnesium, omega, vitamine C en vitamine D een goede aanvulling op je gezonde dieet. Ook deze bestel je vanaf nu gewoon bij je sportmaaltijd pakketten!

Fitness supplementen bestellen bij PRAZ

Dankzij de lancering van ons label PRAZ Nutrition vind je bij ons nu alles om te groeien, droog trainen, afvallen of conditie op te bouwen. Bestel jouw fitness supplementen voor 17:00 uur, dan kun je er morgen nog op rekenen. Vergeet ook niet bij onze sportmaaltijden voor spiermassa, droog trainen, afvallen of conditie sportmaaltijden te kijken. Met PRAZ sportvoeding behaal jij gegarandeerd en gemakkelijk resultaat.

Lees meer