• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren

Droogtrainen

Wil jij graag droge spiermassa opbouwen? Dan is de juiste gezonde voeding essentieel! Om jouw sportdoel ‘droog trainen’ te ondersteunen hebben wij de perfecte droog trainen maaltijdpakketten samengesteld!

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
soorten
Smaken
Filter & sorteer
Filteren
soorten
Smaken

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filteren
soorten
Smaken

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
1
2
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Maaltijdbox voor het droog trainen

Bestel bij PRAZ een maaltijdbox voor het droog trainen zodat je verzekerd bent van een goede voorraad gezonde voeding in de diepvries!

Als jij je spieren zichtbaar wilt maken dan is het net zoals bij afvallen belangrijk dat je minder eet dan dat je verbrand. Alleen bij droog trainen wordt de focus nog meer gelegd op spierbehoud. Daarom zou je ook niet te weinig calorieën moeten eten om spierafbraak te voorkomen. We adviseren om ongeveer 200 tot 500 calorieën onder je caloriebehoefte te eten. Zo creëer je een klein tekort en blijft de maximale spiermassa behouden. Op deze pagina hebben we een aantal maaltijdboxen voor je samengesteld. Wil je jouw menu liever zelf bij elkaar stellen? Bestel dan een droogtrain maaltijd los!

Maaltijdpakket voor droog trainen

Met droog trainen wil je, net zoals bij het afvallen, minder calorieën eten dan dat je verbrand. Daardoor zorg je ervoor dat jouw vetpercentage wordt verlaagt en je spieren beter zichtbaar worden. Bij droog trainen wordt de focus wel nog meer gelegd op spierbehoud. De calorieën komen bij dit doel daarom voornamelijk uit eiwitten en minder uit koolhydraten. Toch heb je koolhydraten nodig om genoeg energie te hebben om zwaar te blijven trainen. Probeer daarom vooral voor en na je training koolhydraten te eten zodat jij je energiereserves aanvult. Onze droogtrain maaltijdpakketten zijn ideaal om dit doel te bereiken. Een sportmaaltijd uit dit pakket heeft zo ongeveer tussen de 400 en 500 calorieën. Natuurlijk zijn ze altijd rijk aan eiwitten, groenten en aangevuld met een koolhydratenbron. Denk hierbij aan rijst , pasta of zoete aardappel.

Tips voor het droog trainen

Droog trainen vraagt om tijd, discipline, consequentie, intensieve trainingen en natuurlijk de juiste droogtrain voeding. Ga er niet vanuit dat je jouw doel binnen een maand bereikt hebt, maar werk stap voor stap toe naar jouw ideale fysiek. Bestel een maaltijdbox bij ons hou zelf tijd over voor andere dingen en reken maar op de perfecte verhoudingen tussen de macronutriënten. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden is dat jij je doel echt gaat bereiken. Daarom hebben we een aantal tips voor het droog trainen op een rijtje gezet:

  • Eiwitten zijn de bouwstoffen van het lichaam en daarom essentieel tijdens het droogtrainen. Zorg er daarom voor dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt op een dag! Hou ongeveer 1.5 tot 2 gram per kilo lichaamsgewicht aan. Met onze maaltijden weet je in ieder geval zeker dat je goed zit, want iedere sportmaaltijd is verrijkt met een goede portie eiwitten!
  • Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water. Zorg er daarom voor dat je voldoende gehydrateerd blijft. Bovendien zorgt water ervoor dat je een vol gevoel hebt waardoor je minder zal eten. Zo is het makkelijker om onder je caloriebehoefte te blijven.
  • Maak een voedingsschema! Zo weet je precies hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Op iedere productpagina van ons zie je hoeveel calorieën een maaltijd bevat zodat je het direct in je eetschema kan implementeren.
  • Vergeet geen vitamines te nemen! Onze maaltijden zijn altijd verrijkt met een lekker portie groenten waar al vele micronutriënten in zitten. Maar omdat je onder je caloriebehoefte eet doe je er zeker goed aan om je dieet aan te vullen met extra vitamines.
  • Trainen en voeding samen bepalen het succes van jouw proces! Blijf zwaar trainen want dat is essentieel om spiermassa te behouden tijdens een calorietekort.

Waarom kiezen voor PRAZ?

Wij bezorgen droogtrain maaltijdpakketten aan huis wat het leven van iedere sporter een stukje gemakkelijker maakt! Het bereiden van sportmaaltijden vraagt om tijd en enigszins kennis over voeding. Daarom nemen we dit werk graag van je over! Het bedenken, bereiden en samenstellen van perfecte maaltijdboxen is onze passie. Als echte foodies kiezen we ook alleen voor de beste ingrediënten. Wij gebruiken namelijk altijd duurzame producten afkomstig uit Europa. Volgens de reviews van onze klanten proef je dat terug! Een droogtrain maaltijd van PRAZ heeft een uitzonderlijke smaak. Heb jij je laatste sportmaaltijd uit de diepvries gepakt? Bij ons kun je rekenen op een snelle levering. Bestellingen die voor 23:59 uur geplaatst worden gaan direct met de bezorgdienst mee. Daardoor kun jij de volgende dag jouw maaltijdbox voor het droog trainen al thuis verwachten. Heb je een ander sportdoel? Kijk ook eens bij onze maaltijdpakketten voor spiermassa of maaltijdpakketten voor het afvallen.

Maaltijdpakketten bestellen bij PRAZ

Kortom, een kant en klare maaltijdbox bestel je voor ieder sportdoel bij PRAZ online. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het even opwarmen in de pan, magnetron of oven. Kijk naar het bovenstaande assortiment en kies jouw favoriete maaltijdpakket uit! Zoek je een sportmaaltijd met een bepaald ingrediënt? Filter dan bijvoorbeeld op een sportmaaltijd kip of sportmaaltijd vis.

Lees meer