• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
supplementen
pre workout

Pre Workout

Wil jij het maximale uit je training halen? Dan is pre workout het perfecte supplement voor jou. Pre workout bevat een combinatie van ingrediënten die ervoor zorgen dat je langer en intensiever kunt trainen. Je bruist van de energie, bent minder snel moe en je bent meer gefocust tijdens het trainen. Met pre workout geef je dus net die extra boost aan je workout!

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Geen producten gevonden
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Wat is pre workout?

Pre workout is een supplement die je vóór je training neemt om je energieniveau te verhogen en je prestaties te verbeteren. Het bestaat uit koolhydraten die je lichaam snel opneemt, in combinatie met aminozuren als alanine, taurine en arginine.

Sommige pre workouts bevatten ook cafeïne, wat je een echte energieboost geeft. Door de combinatie van deze stoffen wordt de doorbloeding van je spieren gestimuleerd. Hierdoor zal je merken dat je minder snel moe bent, waardoor je de oefeningen langer kunt volhouden. Ook zullen je prestaties verbeteren, ben je langer gefocust en kun je dus nog intensiever trainen. Kortom: met pre workout haal jij het maximale uit je trainingssessie.

Hoe gebruik je pre workout?

Onze pre workout gebruik je door de poeder te mengen met water en dit te drinken voordat je aan je training begint. De pre workout werkt in na ongeveer 30 minuten, dus ons advies is om het ongeveer 30 minuten voor je training in te nemen. Om het product te mengen is het makkelijk om een shakebeker te gebruiken. Zo weet je zeker dat de poeder en het water goed mixen, zodat je optimaal profiteert van het effect. De juiste dosering is 10 gram pre workout samen met ongeveer 300 ml water. Pre workout is geschikt voor verschillende sporten: van krachtsport tot duursport. Voor elke sporter is pre workout een perfect hulpmiddel om de sportprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Zijn er nadelen van pre workout?

Er zijn weinig nadelen van het gebruik van pre workout. Sommige mensen ervaren echter lichte tintelingen van beta-alanine, een van de aminozuren die in de pre workout zitten. Deze bijwerking is echter ongevaarlijk en gaat vanzelf over als de pre workout is uitgewerkt. Verder kun je bij het gebruik van pre workout met cafeïne een verhoogde hartslag of nervositeit als bijwerking krijgen. Of je deze bijwerking krijgt, is afhankelijk van je eigen cafeïnetolerantie. Ben je niet gewend om cafeïne te drinken? Begin dan liever met een halve dosering. Zo kun je zonder zorgen ervaren hoe het effect van de pre workout voor jou uitpakt.

Pre workout kopen bij PRAZ

Wil je pre workout kopen? De beste pre workout vind je bij PRAZ. Wij hebben twee soorten in ons assortiment. Zo hebben wij pre workout met cafeïne waardoor je de oefeningen extra lang volhoudt, maar ook pre workout zonder cafeïne. De variant zonder cafeïne heeft vrijwel hetzelfde prestatieverhogende effect, maar dan zonder dat je ‘s avonds wakker ligt in bed. Deze is dus perfect om te nemen als je het liefst ‘s avonds traint. Onze pre workouts zijn laag in vet en koolhydraten, en bevatten dus weinig calorieën. Welke variant pre workout je ook kiest, PRAZ heeft het in het assortiment. Kies uit de verschillende smaken, en geniet van jouw energieboost!!

Lees meer