• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
supplementen
maaltijdvervangers

Maaltijdvervangers

Is jouw sportdoel afvallen of droog trainen? Naast sportmaaltijden voor afvallen kun je kiezen voor maaltijdshakes. Onze maaltijdshakes zijn namelijk rijk aan haver die je de energie geven die je nodig hebt. Daarnaast is een portie al goed voor 32 gram eiwitten!

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Geen producten gevonden
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Wat is een maaltijdshake?

De naam verklapt het al, want een maaltijdshake is een shake die letterlijk je maaltijd vervangt. Misschien vraag jij je dan direct af wat het verschil is met een eiwitshake. Alhoewel beide shakes rijk zijn aan eiwitten, bevat een maaltijdvervangende shake ook de perfecte voedingswaarden van een slanke maaltijd, die wel ontbreken aan een standaard eiwitshake. Laat niet je hele dag uit maaltijdshakes bestaan, maar vervang af en toe een maaltijd om jouw sportdoel op een gezonde en verantwoorde manier te bereiken. Een maaltijdvervangende shake blijft een aanvulling op een gezond gebalanceerd dieet. Ze zijn daarom wel perfect te combineren met onze fitness maaltijden.

Maaltijdshakes voor afvallen en droog trainen

Alhoewel maaltijdshakes geen wondermiddel zijn, kunnen ze wel helpen en een goede ondersteuning bieden om af te vallen. Doordat jij jouw vaste maaltijden vervangt met caloriearme shakes, krijg je op een dag makkelijker minder calorieën binnen. Daardoor val je dus af. Natuurlijk moet je het wel consistent blijven volhouden en naast de shakes niet alsnog veel eten. Tijdens afvallen of droog trainen kun je het beste een calorietekort van 200 tot 500 aanhouden. Doordat je het calorietekort beperkt houdt zal je zo min mogelijk spiermassa verliezen en heb je ook minder kans op cravings.

Maaltijdshakes kopen bij PRAZ

PRAZ in de one stop shop als het om sportvoeding gaat! Daarom vind je naast maaltijden nu ook fitness supplementen om alles uit je sport te halen. Wil je maaltijdshakes kopen? Ook dan ben je dus bij ons aan het goede adres. Voor 23:59 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis.

Wanneer kan ik het beste een maaltijdshake nemen?

Heb je weinig tijd om te ontbijten? Dan zou een maaltijdshake voor jou perfect zijn als ontbijt. Zo krijg je in ieder geval wel de gezonde voedingswaarden binnen die je nodig hebt om lekker energiek je dag te starten. Maar misschien is ontbijt wel jouw favoriete maaltijd van de dag en drink je liever een maaltijdvervangende shake tijdens de lunch of als tussendoortje. Uiteindelijk maakt het niet veel uit wanneer je een maaltijdshake neemt, als je er maar voor zorgt dat je calorietekort tijdens de dag niet te klein wordt. Op de lange termijn houd je dat namelijk niet vol. Maar zo’n maaltijdshake is wel ideaal om mee te nemen of te nuttigen als je niet zoveel tijd hebt. Mocht je tijdsgebrek hebben maar toch liever een vaste maaltijd eten, dan kun je natuurlijk altijd gaan voor onze sportmaaltijden!

Lees meer