• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
sportmaaltijden
zoete aardappel

Sportmaaltijden zoete aardappel

Zoete aardappel heeft perfecte voedingswaarden voor een gezond eetpatroon. Ze staan niet voor niets op het menu van iedere sporter. Bovendien is het perfect voor het afvallen. Dat komt doordat het een lang verzadigd gevoel geeft. Bestel daarom op deze pagina jouw sportmaaltijden zoete aardappel voor het afvallen!

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
soorten
Smaken
halal
Filter & sorteer
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Afvallen - Zoete aardappel - BEEF - Broccoli | PRAZ sportmaaltijden
KCAL421
E39
K23
V17
425 G
8,45
High Protein Kipsalon PRAZ Sportmaaltijd
KCAL537
E32
K35
V29
300 G
7,95
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Waarom een zoete aardappel maaltijd voor sporters?

Zoete aardappel wordt vaak gegeten als de vervanger van aardappel, maar eigenlijk zijn de twee geen eens familie van elkaar. Een gewone aardappel behoort tot de nachtschadefamilie en een zoete aardappel niet. Een zoete aardappel heeft tevens veel meer gezondheidsvoordelen.

Hoewel het qua hoeveelheid koolhydraten niet zoveel uit maakt of je een zoete aardappel eet (18 gram) of een gewone aardappel (20 gram), wordt de zoete aardappel wel langzamer verteerd door het lichaam. Dat komt doordat een zoete aardappel rijk is aan complexe koolhydraten. Eerst zal het lichaam de koolhydraten moeten afbreken tot enkelvoudige koolhydraten voordat het bloed glucose op kan nemen. Het zorgt ervoor dat de bloedglucose minder snel stijgt waardoor het lichaam minder insuline nodig heeft. Hoe meer insuline het lichaam aanmaakt, hoe eerder het lichaam vet op zal slaan. Bovendien is een maaltijd zoete aardappel rijk aan allerlei vitamines en zorgt het voor een lang verzadigd gevoel. Perfect dus al je wilt afvallen zodat je niet continue met een hongergevoel zit.

Sportmaaltijd zoete aardappel voor het afvallen

Werk jij aan het sportdoel afvallen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je minder calorieën eet dan dat je verbrand. Wij adviseren om 200 tot 500 calorieën onder je caloriebehoefte te gaan zitten, zodat je zo min mogelijk spieren afbreekt tijdens de cut periode. Een zoete aardappel maaltijd is perfect tijdens het afvallen omdat deze laag in calorieën zitten en tevens zorgen voor een lekker vol gevoel. Zoete aardappelen zijn rijk aan vezels en een goede bron van antioxidanten. Ook zit er een gezonde dosis aan magnesium in het product wat werkt als anti-stress materiaal. Kortom, een maaltijd zoete aardappel is supergezond en zou aan iedereen z’n dieet toegevoegd moeten worden.

Waarom kiezen voor PRAZ?

Wil jij je sportdoelen bereiken? Waarom moeilijk dan als het ook makkelijk kan! Laat ons de sportmaaltijden met zoete aardappel voor je bereiden. We houden rekening met de perfecte hoeveelheid en verdeling tussen de macronutriënten. Zelf hoef je niet meer na te denken over inkopen of tijd vrij te maken voor het koken. Zo hou je zelf meer tijd over om naar de sportschool te gaan bijvoorbeeld. Door PRAZ te bestellen ga je dus voor puur gemak! Tevens kun je altijd rekenen op een smaakvolle maaltijd, want we werken alleen met de beste duurzame ingrediënten. Ga jij voor een sportmaaltijd met zoete aardappel? Wissel het ook eens af met een sportmaaltijd pasta of een sportmaaltijd met rijst. Variëren van voedingsmiddelen in het dieet is super gezond en zo wordt het niet saai.

Sportmaaltijd zoete aardappel bestellen

Wil jij graag een sportmaaltijd voor het afvallen bestellen? Bestel dan een maaltijd zoete aardappel bij PRAZ! Voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis! Het enige wat jij hoeft te doen is het opwarmen in de pan, magnetron of oven. Heb jij een ander sportdoel zoals aankomen in spiermassa of droog trainen? Kijk dan eens bij onze maaltijden voor spiermassa of maaltijden voor het droog trainen.

Lees meer