• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren

Sportmaaltijden vis

Eiwitten zijn essentieel om spieren te behouden en tevens onderdeel van een gezond voedingspatroon. Je bouwt spiermassa op en tegelijkertijd hou jij je lichaam droog. Eiwitten kun je uit veel verschillende voedingsbronnen halen. Voor een gezond dieet is het belangrijk dat je gevarieerd eet. Probeer daarom ook eens onze sportmaaltijden met vis!

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
soorten
Smaken
halal
Filter & sorteer
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Waarom een sportmaaltijd vis?

Het eten van vis brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Vis is rijk aan vitamines zoals B12 en B6 en mineralen zoals fosfor, jodium en seleen.

Daarnaast bevat het essentiële voedings- en bouwstoffen die essentieel zijn voor het droog trainen. Denk hierbij aan eiwitten en vetten. Vette vis zoals zalm is rijk aan vitamine D, B2, vitamine A en omega 3. Het laatste helpt tegen bescherming van hart- en vaatziekten. Kabeljauw bijvoorbeeld heeft een hoog aandeel van sporenelementen zoals fluro, selenium en jodium die goed zijn voor de stofwisseling en het immuunsysteem. Bij ons vind je een sportmaaltijd kabeljauw of een sportmaaltijd met zalm voor droge spieren en een gezond lichaam.

Sportmaaltijd vis voor het droog trainen

Tijdens het droog trainen ga jij je vetpercentage verlagen. Daarvoor moet je minder calorieën eten dan dat je verbrand net zoals bij het afvallen. Alleen nu ligt de focus nog meer op spierbehoud. Zoals je inmiddels weet zijn eiwitten essentieel voor spierbehoud. Ook dragen eiwitten bij aan spierherstel. Als je zwaar traint ontstaan er kleine scheurtjes in je spieren. Op dit moment vraagt heeft je lichaam eiwitten nodig om de spieren te herstellen. Een sportmaaltijd met vis komt op dit moment goed van te pas door het hoge eiwitgehalte. Bovendien zorgen eiwitten ervoor dat je langer verzadigd bent. Als je onder je caloriebehoefte wilt eten maakt dit het een stukje makkelijker!

Waarom kiezen voor PRAZ?

Wil jij het maximale uit je trainingen halen? Laat ons je maaltijden bereiden! Wij houden rekening met de juiste verhoudingen tussen de macronutriënten en calorieën van jouw sportdoel. Je hoeft niet langer na te denken over wat te eten en ook ben je geen tijd kwijt aan boodschappen doen en koken. Zo kun jij je focussen op trainen en hou je ook genoeg tijd over om andere leuke dingen te doen. Bovendien koken we alleen met duurzame ingrediënten met de beste kwaliteit, afkomstig uit Europa. En dat proef je! Volgens de reviews van onze klanten hebben PRAZ een uitzonderlijke smaak.

Sportmaaltijd vis bestellen bij PRAZ!

Waar wacht je nog op? Bestel een sportmaaltijd met vis voor 17:00 uur zodat we het de volgende werkdag nog bij jou thuis kunnen afleveren. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de sportmaaltijd opwarmen in de pan, magnetron of oven. Zo tover jij een heerlijk gerecht binnen een handomdraai op tafel. Ben je op zoek naar een geheel verzorgde mealprep? Kijk dan eens bij onze sport maaltijdpakketten. Bij ons scoor je maaltijden voor ieder sportdoel: sportmaaltijd afvallen, sportmaaltijd droog trainen of een sportmaaltijd voor spiermassa.

Lees meer