• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren

Sportmaaltijden kip

Kip met rijst en broccoli? Yes, deze klassieker hebben we zeker in het assortiment. Maar we verrassen je nog met veel meer sportmaaltijden kip. Neem snel een kijkje op deze pagina, bestel je favoriete gerechten en bereik jouw sportdoelen!

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
soorten
Smaken
halal
Filter & sorteer
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
1
2
...
5
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Waarom een maaltijd kip voor sporters?

De stereotype krachtsporter eet zeker een paar keer per week kip met rijst. Maar waarom is dit nou zo’n goede combi?

Laten we beginnen bij de kip zelf. Niet ieder gedeelte van de kip is hetzelfde in voedingswaarden. In onze gerechten vind je veelal kipfilet en kippendijfilet, beide super smakelijk met veel eiwitten en amper calorieën. Perfect als je een maaltijd voor afvallen zoekt of een sportmaaltijd voor het droog trainen waarbij je zoveel mogelijk spiermassa wilt behouden. Maar ook tijdens de bulkfase heb je juist veel eiwitten nodig om spiermassa op te bouwen. En eiwitten vind je natuurlijk in een maaltijd met kip! Het heeft namelijk wel zo’n 23 gram proteïne per 100 gram. Perfect voor de fanatieke sporter ongeacht het trainingsdoel. Dan nu over naar de rijst. Rijst zit bomvol koolhydraten en dat vormt een goede bron van energie. Koolhydraten zorgen namelijk voor een voorraad glycogeen in de spieren en lever. Deze energie wordt als eerste gebruikt. Als je gaat trainen dan is het dus verstandig om 1 tot 2 uur van te voren een maaltijd kip met rijst te eten, zodat je er flink tegenaan kunt in de gym! Wil je afvallen? Dan doe je er verstandiger aan om te kiezen voor geen of een kleiner portie koolhydraten en juist meer kip (eiwitten) en groenten. Wil je aankomen/ bulken? Kies dan voor een groter portie carbs. Wat natuurlijk niet vergeten mag worden uit een fitness gerecht met kip zijn de groenten. Deze bevatten de meeste vitamines en mineralen die je zeker nodig hebt op je sportdoelen te behalen. Vitamines en mineralen helpen onder andere bij de productie van hormonen en enzymen, een hoog energielevel, weerstand, stofwisseling en niet te vergeten een goede werking van de spieren! Daarom vind je in iedere maaltijd van PRAZ, ongeacht of je wilt afvallen of aankomen, een gezonde dosis aan groenten!

Sportmaaltijd kip voor het afvallen

De sportmaaltijden kip voor het afvallen in onze shop zijn koolhydraatarm. Koolhydraatarm eten is namelijk een effectieve manier om af te vallen. Eiwitten worden namelijk langzamer door het lichaam verwerkt dan koolhydraten. Een goed portie kip zorgt er voor dat jij lekker lang verzadigd bent en kunt afvallen zonder honger gevoel. Maak je mealprep kip gevarieerd door te variëren in groenten. Ga bijvoorbeeld voor broccoli, sugar snaps, een wokmix, groente mix met erwten en worteltjes of een paprikamix met sperziebonen.

Sportmaaltijd kip voor het droog trainen

Bij het droog trainen ligt de focus nog meer op spierbehoud dan bij het afvallen. De sportmaaltijd kip voor het droog trainen hebben ook een klein portie met rijst. Zo krijg je snelle energie binnen waardoor je optimaal kunt presteren in de sportschool. De keuze is weer reuze wat betreft de groenten. Daardoor kun jij lekker variëren en hoeft een sportmaaltijd kip nooit saai te zijn!

Sportmaaltijd kip voor spiermassa

Is het tijd om spiermassa op te bouwen? Dan eet je alles in grotere porties. Je wilt tenslotte aankomen. Door te kiezen voor de bulk maaltijden met kip van PRAZ weet je in ieder geval zeker dat je op een gezonde manier aankomt. Door de juiste voedingsstoffen te eten blijf je lekker fit en energiek in je vel zitten. Kies voor een maaltijd kip met rijst of wissel eens af met zoete aardappel.

Waarom kiezen voor PRAZ?

Ben jij een sporter of bodybuilder die graag zijn of haar sport doelen wilt behalen? Ga voor de makkelijke weg door te kiezen voor PRAZ! Wij bereiden sportmaaltijden met kip voor ieder sportdoel. Jij hoeft daarom geen kennis over voeding te hebben of uren in de keuken te staan om de juiste sportmaaltijd binnen te krijgen. Bestel jouw mealprep voor 17:00 uur zodat het de volgende dag nog bij jou thuis wordt bezorgd. Binnen 5 minuten zet jij een verrassend lekker gerecht op tafel. Je hoeft het namelijk alleen nog maar even op te warmen in de pan, oven of magnetron. Wil jij jezelf de komende week verzekeren van genoeg gezonde maaltijden in de vriezer? Kijk dan eens bij onze sportmaaltijd pakketten.

Lees meer