• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
high protein meals

High Protein Meals van PRAZ®

Bij PRAZ® begrijpen we dat gezond eten geen opoffering van smaak hoeft te betekenen. Onze High Protein Meals zijn ontworpen om je te helpen bij verschillende fitnessdoelen, of je nu wilt afvallen, droogtrainen of spiermassa wilt aankomen. Wat ons onderscheidt, is dat we onze maaltijden bereiden zonder onnodige toevoegingen en vertrouwen op groenten, kruiden en marinades om smaakvolle en voedzame gerechten te creëren.

Filter & sorteer

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
soorten
Smaken
halal
Filter & sorteer
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Filteren
soorten
Smaken
halal

Sorteer op

Sorteren (Populair)
Populair
Nasi Goreng van Gele Rijst met Kipsate, eiwitrijke sportmaaltijd high protein
KCAL556
E40
K59
V14
425 G
7,95
High Protein Kipsalon PRAZ Sportmaaltijd
KCAL537
E32
K35
V29
300 G
7,95
High Protein Spiermassa - Indian Curry PRAZ
KCAL800
E52
K94
V18
9,45
Droog trainen - Indian Curry PRAZ Sportmaaltijden
KCAL590
E42
K60
V15
425 G
7,95
Spiermassa - Pulled Beef Teriyaki | Meal Prep PRAZ
KCAL722
E50
K93
V15
9,95
Afvallen - Pulled Beef Teriyaki - Broccoli/Sugarsnaps Sportmaaltijd PRAZ
KCAL325
E37
K17
V11
350 G
8,45
1
2
...
6
meals freshhigh protein meals hero image
Wij zijn het koelst.

get your meal

SHOP NU

Gezonde High Protein Meals van PRAZ®: Smaakvolle sportmaaltijden

Bij PRAZ® begrijpen we dat gezond eten geen opoffering van smaak hoeft te betekenen. Onze High Protein Meals zijn ontworpen om je te helpen bij verschillende sportdoelen, of je nu wilt afvallen, droogtrainen of spiermassa wilt aankomen. Wat ons onderscheidt, is dat we onze maaltijden bereiden zonder onnodige toevoegingen en vertrouwen op groenten, kruiden en marinades om smaakvolle en voedzame gerechten te creëren.

Afvallen met gezonde High Protein Meals van PRAZ®

Als gewichtsverlies je doel is, is het van essentieel belang om evenwichtige voeding te behouden zonder in te boeten aan smaak. Onze High Protein Meals zijn zorgvuldig samengesteld met het oog op gewichtsbeheersing. Ze zitten boordevol eiwitten om je verzadigd te houden, terwijl de overvloed aan groenten de voedingsstoffen levert die je lichaam nodig heeft. Geniet van de heerlijke smaak terwijl je op weg bent naar je ideale gewicht.

Droogtrainen met gezonde High Protein Meals van PRAZ®

Bij droogtrainen draait alles om het behoud van spiermassa terwijl je vet verbrandt. Onze High Protein Meals bevatten een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten om je spieren te ondersteunen tijdens dit proces. Daarnaast zorgen de groenten en onze speciale kruiden en marinades voor een smaakervaring die je motiveert om door te zetten. Bereik je droogtrainingsdoelen zonder in te leveren op smaak.

Spiermassa aankomen met verse High Protein Meals van PRAZ®

Voor spiergroei is een eiwitrijk dieet van cruciaal belang. Onze High Protein Meals voorzien je van de benodigde eiwitten om spieropbouw en herstel na je intensieve trainingen te ondersteunen. Daarnaast bieden de groenten en smaakvolle kruiden en marinades een welkome afwisseling in je maaltijdplan terwijl je aan je spiermassa werkt. Onze maaltijden zijn maar liefst 570 gram en gemiddeld tussen de 700 - 800 calorieën met 50 gram eiwitten per maaltijd

Bij PRAZ® geloven we dat voeding een belangrijke rol speelt in het bereiken van je sportdoelen.

Onze gezonde High Protein Meals zijn de perfecte keuze voor diegenen die zowel smaak als voedzaamheid willen ervaren tijdens hun reis naar een gezondere levensstijl. Geniet van een smaakvolle ondersteuning op je weg naar succes met PRAZ®!

Lees meer