• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
blog
news
muscle meals wordt PRAZ

Muscle Meals wordt PRAZ

Muscle Meals, het bedrijf dat bekend staat om het leveren van gezonde maaltijden voor fitness liefhebbers, kondigt aan verder te gaan onder de naam PRAZ. Deze nieuwe naam is gekozen om een bredere doelgroep aan te spreken en tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende sporters, sportieve mensen met een druk schema, ouders en mensen die willen afvallen.

Muscle Meals werd opgericht in 2015 door Joey Snijders, een gepassioneerde bodybuilder die zijn passie heeft omgezet in een bloeiend bedrijf. Joey raakte gefrustreerd door het gebrek aan gezonde, gemakkelijke en voedzame maaltijd opties die geschikt waren voor mensen die een actieve levensstijl nastreven. Met zijn achtergrond in de voedingsindustrie en zijn eigen ervaring als fitness professional besloot Joey om zelf een oplossing te creëren.

Het idee van Muscle Meals ontstond uit Joey's visie om mensen te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd genieten van smakelijke en voedzame maaltijden. Hij begon met het samenstellen van gebalanceerde maaltijden die waren afgestemd op de behoeften van fitness liefhebbers, waarbij hij hoogwaardige ingrediënten gebruikte.

Muscle Meals groeide al snel uit tot een gerespecteerd merk binnen de fitnessgemeenschap en werd een vertrouwde partner voor mensen die een actieve levensstijl omarmden. De maaltijden van Muscle Meals werden alom gewaardeerd vanwege hun voedingswaarde, kwaliteit en smaak, en het bedrijf ontwikkelde zich tot een belangrijke speler in de markt van gezonde voeding.

Nu, na jaren van succes en voortdurende groei, kondigt Muscle Meals met trots aan dat het bedrijf verder gaat onder de naam PRAZ. Deze nieuwe naam weerspiegelt de innovatie en de uitbreiding van het bedrijf, en het verlangen om een breder publiek aan te spreken. Het woord PRAZ komt van het Engelse woord PRESS en het heeft dan ook dezelfde uitspraak en betekenis. Volgens Joey Snijders vereist elke gezonde levensstijl dat we onszelf blijven uitdagen. Oftewel: “PRAZ BOUNDARIES”. PRAZ is een naam die de veelzijdigheid en toegankelijkheid van het merk symboliseert, en staat voor gezonde, voedzame maaltijden die geschikt zijn voor iedereen. 

Met de naamsverandering naar PRAZ wil het bedrijf benadrukken dat hun assortiment van hoogwaardige maaltijden en voedingssupplementen geschikt is voor iedereen die streeft naar een gezonde levensstijl, ongeacht hun sportieve achtergrond of leeftijd. Het bedrijf heeft geluisterd naar de wensen van zijn klanten en is vastbesloten om een gevarieerder aanbod aan te bieden, zodat een breder publiek kan profiteren van de gemakkelijke toegang tot gezonde en voedzame maaltijden.

"We geloven dat een gezonde levensstijl voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht hun sportieve activiteiten of drukke schema's. Met onze gevarieerde maaltijd opties willen we sporters, gezinnen en mensen met weinig tijd in staat stellen om eenvoudig en voedzaam te eten, terwijl ze hun gezondheidsdoelen bereiken,” aldus Joey Snijders. 

PRAZ zal blijven focussen op het aanbieden van evenwichtige maaltijden die zorgvuldig zijn samengesteld door voedingsdeskundigen en bereid met hoogwaardige ingrediënten. Het assortiment zal zich uitbreiden om aan de verschillende behoeften en voorkeuren van een breder scala aan klanten te voldoen. Of je nu een fanatieke sporter bent, een ouder die gezonde maaltijden voor het hele gezin zoekt, een drukbezette professional die weinig tijd heeft om te koken, of iemand die zijn of haar gewicht wil beheersen, PRAZ beschikt over genoeg opties.