• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
blog
news
het verhaal van joey

Het verhaal van Joey

Van je passie je werk maken; dat is het verhaal van Joey Snijders (oprichter van PRAZ). Met deze mailing nemen we je mee in zijn verhaal en kom je erachter hoe Muscle Meals uitgroeide tot PRAZ.

Joey had op jonge leeftijd al de ambitie om groot te worden in de sport. Dat is met PRAZ zeker gelukt, alleen hoorde dat niet bij het originele plan. Joey wilde namelijk groot worden met bodybuilding. Hij begon met kleine wedstrijden en klom zich op tot het NK Bodybuilding in 2017.

In die periode kwam hij erachter dat voeding hét fundament was voor zijn succes. Iets wat hij niet aan het toeval kon overlaten, dus besloot hij zijn eigen voedingsschema’s te ontwikkelen, recepten te schrijven en alle maaltijden vers te bereiden.

Hij ontdekte een tweede passie: het preppen van gezonde, gevarieerde en smaakvolle maaltijden. Met trots postte hij wekelijks zijn meal prep foto's op Facebook, waaruit spontaan aanvragen ontstonden van mensen die hier moeite mee hadden of geen tijd voor hadden.

Er ontstond een marktkans. Niet veel tijd later bezorgde Joey zijn eerste bestellingen in de Renault Clio van zijn opa. Tien bestellingen werden honderd bestellingen en zo nam zijn hobby steeds serieuzere vormen aan. Het werd tijd voor een volgende stap. Een webshop werd opgezet en Muscle Meals was geboren!

Het idee van Muscle Meals ontstond uit Joey's visie om mensen te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd genieten van smakelijke en voedzame maaltijden.Al snel groeide het bedrijf en investeerde Joey in een professionele gaarkeuken met een groeiend team van 25 enthousiaste medewerkers. Wat ooit begon als een vriendendienst werd een bedrijf dat met trots een bedrijfsruimte van 1100m2 bezit.
En daar blijft het niet bij…

Joey zijn ambities met Muscle Meals hebben tot de rebranding naar PRAZ geleid. Hetzelfde bedrijf, maar dan in een ander jasje. Een ruimer jasje, voor meerdere doelgroepen. Joey wil zoveel mogelijk mensen voorzien van gezonde, smaakvolle en gevarieerde maaltijden, samengesteld door zijn team van sporters, diëtisten en chef-koks. Dat is zijn missie.

PRAZ zal binnenkort verhuizen naar een nog grotere bedrijfsruimte, waardoor er nog meer ruimte ontstaat voor de verbetering van recepten, maaltijden en service. Samen met zijn team werkt Joey straks vanuit het nieuwe PRAZ hoofdkantoor om al hun klanten te ondersteunen bij het behalen van hun sportdoel; voor hun ultieme lifestyle.

Wat Joey als ambitieuze ondernemer merkt, is dat je je tijd maar één keer kan besteden. Daarom gebruikt hij zelf ook PRAZ meerdere keren per week. Het scheelt hem tijd in het doen van boodschappen en koken, waardoor hij meer tijd kan stoppen in het bedrijf, in het doen van een workout en in quality time met zijn familie.