• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
  • Vers bereid en direct ingevroren
blog
news
de groei naar praz

De groei naar PRAZ

Wat doe je als je maar blijft groeien en uiteindelijk niet meer past in je huidige jas? Dan ga je op zoek naar iets nieuws. Iets beters. Iets wat gericht is op de toekomst. Muscle Meals maakte de afgelopen jaren zo’n groei door, dat het tijd werd voor een volgende stap. Een nieuwe branding gericht op een bredere doelgroep en die volledig aansluit bij hun ambities.

In deze blog nemen we je mee in de transitie van Muscle Meals naar PRAZ, geven we antwoord op de meest gestelde vragen en delen we de toekomstplannen voor PRAZ.

Het bedrijf werd in 2015 opgericht door Joey Snijders, nadat hij talloze positieve reacties en aanvragen ontving op zijn geplaatste meals preps op Facebook. Tien bestellingen werden honderd bestellingen en zo zag Muscle Meals het levenslicht. Een bedrijf dat ontstond vanuit de visie dat mensen hun gezondheids- en fitnessdoelen kunnen bereiken, terwijl ze genieten van smaakvolle en voedzame maaltijden.

Al snel groeide Muscle Meals uit tot een gerespecteerd merk binnen de fitness gemeenschap en werd voornamelijk gewaardeerd vanwege hun hoge voedingswaarde, kwaliteit en smaak. Maar dat muscle jasje waarin Muscle Meals leefde, werd al snel te klein. Het was tijd voor een grotere jas, voor meerdere doelgroepen.

Waar Muscle Meals alleen gericht lijkt op muscle, de naam zegt het al, gaat PRAZ veel verder dan dat. PRAZ richt zich op alle gezonde lifestyles en de daarbij aansluitende doelen. Voor topsporters, carrière klimmers, familiemensen en allrounders. En om spiermassa op te bouwen, droog te trainen, af te vallen en conditie te behouden.

PRAZ is geïnspireerd op het Engelse woord press en heeft dan ook dezelfde uitspraak en betekenis. Voor Joey Snijders en zijn team vereist elke gezonde levensstijl dat we onszelf blijven uitdagen. Oftewel: “PRAZ BOUNDARIES”. PRAZ gaat verder, maar behoudt wel zijn connectie met zijn roots. Zo is de visuele identiteit van PRAZ een verlengstuk van Muscle Meals, blijven de vertrouwde smaken en service onveranderd en blijft het zich verbinden met de trouwe fitness gemeenschap.

PRAZ is op een missie om zoveel mogelijk mensen te voorzien van gezonde, smaakvolle en gevarieerde maaltijden, samengesteld door een team van sporters, diëtisten en chef-koks. Om dit te realiseren verhuist het bedrijf binnenkort naar een nog grotere bedrijfsruimte, waardoor er nog meer ruimte ontstaat voor de verbetering van recepten, maaltijden en service. 

De filosofie van PRAZ BOUNDARIES is dus ook van toepassing voor het team van PRAZ; zij doen er alles aan om elke lifestyle compleet te maken met smaakvolle en gevarieerde maaltijden. Hiervoor hebben ze zelfs Muscle Meals getransformeerd naar PRAZ. Nu is de vraag: wat ga jij doen om je ultieme lifestyle te bereiken?