• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Vers bereid en direct ingevroren

Gastblog: PRAZ Athlete Solaiman

Wij zijn op een missie: gezonde sportvoeding voor iedereen beschikbaar maken op een eenvoudige en snelle manier. Deze missie willen we graag delen met onze partners, zogeheten PRAZ Athletes. Maandelijks deelt één van hen zijn of haar verhaal.
De aftrap is voor Solaiman! Hieronder lees je alles over zijn achtergrond, sportervaring en doelen.

AANGENAAM, SOLAIMAN

Mijn naam is Solaiman Bakkali en ik ben een 25 jarige online fitnessondernemer uit Amsterdam. Vorig jaar heb ik het bedrijf The Growth Express opgericht om via deze weg mensen te helpen in hun groei naar een betere versie van zichzelf. Door middel van mindset, sport en de juiste voeding heb ik al meer dan honderd mensen geholpen aan een beter leven. Dit geeft mij ontzettend veel energie en zorgt ervoor dat ik hier dagelijks met veel plezier mee bezig ben.

MIJN FITNESS JOURNEY

Zelf ben ik ook een groot fitnessfanaat en train ik inmiddels al 10 jaar lang. Week in en week uit ben ik 5 tot 6 dagen te vinden in de sportschool. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste voeding binnen te krijgen om progressie te boeken. Als je jouw fitness journey serieus neemt dan is de juiste voeding een sleutel tot het succes.

In mijn eigen fitness reis heb ik mijn trainingen en dieet altijd heel serieus genomen. Op zondag stond ik dan in de keuken om de juiste maaltijden te bereiden voor de aankomende week.
Nadat ik mijn bedrijf lanceerde en met heel veel passie begon te werken aan mijn grote droom kwam ik er al snel achter dat het een te grote uitdaging is om te trainen, koken, maaltijden te preppen en ook nog eens fulltime te werken aan mijn bedrijf.

TIJD BESPAREN MET PRAZ

Als ondernemer is timemanagement een van de grootste uitdagingen waarmee je te dealen krijgt. Zelf kwam ik er al snel achter dat ik er onwijs veel moeite mee had om naast mijn werk ook de tijd te maken om zelf te gaan koken. Ook werk ik 90% van de tijd thuis en dat vereist een serieuze discipline. Zonder de structuur van mijn kantooromgeving was ik aan mijn lot overgelaten. Dit had niet alleen invloed op mijn werkoutput en productiviteit, maar ook op de keuzes die ik maakte rond mijn dieet en lichaamsbeweging.

De PRAZ maaltijden zijn voor mij een enorme game changer geweest. De maaltijden zijn smaakvol, zeer gevarieerd, kwalitatief erg goed en heel gemakkelijk te bereiden. Je hoeft niet meer na te denken over wat je gaat eten, welke boodschappen je nodig hebt en of de maaltijdkeuze wel verantwoordelijk genoeg is. Na het sporten/werken plaats ik een bakkie in de magnetron en een aantal minuten later kan ik lekker eten én groeien!

VOOR IEDEREEN EEN GESCHIKTE PRAZ

Wat ik erg fijn vind is dat zij ook nog eens meedenken als het gaat om jouw huidige sportdoelen. Zij bieden namelijk een maaltijdkeuze voor verschillende sportdoelen. Binnenkort stap ik over van de spieropbouw maaltijden naar de droogtrain maaltijden.

Ik zeg het tegen al mijn vrienden en klanten die ik begeleid. Dit is een van de beste investeringen die je kunt maken. Ik ben enorm blij met de service van PRAZ en ik weet zeker dat ik geweldige resultaten zal boeken!

Wil jij op de hoogte blijven van het verhaal van Solaiman, leuke acties en geïnspireerd worden om de beste versie van jezelf te worden, volg hem dan via Instagram.

Benieuwd naar onze maaltijden?
Bekijk ze hier en kies voor gezonde en snelle mealpreps.