• Gratis verzending vanaf 125,-
 • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
 • Vers bereid en direct ingevroren
 • Gratis verzending vanaf 125,-
 • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
 • Vers bereid en direct ingevroren
blog
maaltijden
meal prep maaltijden makkelijk en gezond

Meal prep maaltijden: makkelijk en gezond!

Meal prep: of je nu wilt afvallen, in spiermassa wilt aankomen of droog trainen, voor ieder doel is het belangrijk om de juiste voeding binnen te krijgen. Wil jij graag gezonder leven, maar vind je het moeilijk om dit te combineren met je drukke levensstijl? Veel mensen denken dat gezond eten en een druk leven niet samen gaan. Niets is minder waar. Met de gezonde en betaalbare meal prep maaltijden van PRAZ haal je eenvoudig je maaltijden voor de hele week in huis!

MEAL PREP MAALTIJDEN VAN PRAZ

Wil je wel gezond eten, maar heb je geen tijd voor een wekelijkse meal prep? Dan zit je bij PRAZ goed: bij ons bestel je gemakkelijk betaalbare en eiwitrijke fitness maaltijden. Bij PRAZ bereiden we onze maaltijden met verse ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Kortom, 100% gezond! Zo wordt onze kip zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd. Ons vlees heeft hygiënisch gecertificeerde kwaliteit. Dat wil zeggen: Halal geslacht, direct schoongemaakt en verpakt. Let op dat onze beef maaltijden niet Halal geslacht zijn, maar wel microbiologisch getest. Nadat we de maaltijden bereiden, worden deze direct gekoeld en vakkundig ingevroren. Hierdoor blijft de voedingswaarde zorgvuldig behouden en kun je de maaltijd tot drie maanden in de vriezer op -18 °C bewaren. Ideaal als je vooraf groots wilt inkopen en het vervolgens een tijdje bewaren. Bestellen bij PRAZ werkt heel simpel. Of je nu wilt droog trainenafvallen of in spiermassa wilt wilt aankomen. PRAZ stelt voor jou de perfecte maaltijd samen om jouw doelen te bereiken. Je selecteert simpelweg de maaltijden die je wilt bestellen en wij doen de rest!

WAT IS MEAL PREPPEN?

Het concept van meal preppen is voor veel mensen de manier om een gezonde levensstijl vol te houden. Het is feitelijk niets meer dan je maaltijd van tevoren bereiden, zodat het je de rest van de week minder tijd kost. Ideaal voor een drukke levensstijl. Naast sportief bezig zijn, eisen zaken als werk en sociale activiteiten ook veel tijd in je agenda op. Met als resultaat dat de tijd nemen om een gezonde maaltijd vaak naar de achtergrond verdwijnt. Hiervoor biedt meal preppen voor veel mensen de ideale oplossing. Sommige mensen kiezen ervoor om een deel van de maaltijden van de rest van de week vooraf te bereiden. Bijvoorbeeld door kip te snijden en/of rijst te koken. Anderen koken de hele maaltijd van tevoren en bewaren het in de vriezer. Op de ochtend van de maaltijd haal je het bakje uit de vriezer om te laten ontdooien, zodat je het ’s avonds alleen nog hoeft op te warmen. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook geld door in één keer alle boodschappen te doen. Ook is het handig om je maaltijd mee te kunnen nemen als je ergens naartoe moet en toch gezond wilt eten. Kortom, meal preppen maakt het mogelijk om een gezonde levensstijl vol te houden! Toch kan het tijdrovend zijn om zelf je maaltijden te preppen. Het vergt een stukje discipline en planning. Bovendien neemt het een hap uit je vrije weekend, want ook voorbereidingen kosten tijd.PRAZ biedt de ideale oplossing: gezonde maaltijden, vers bereid! En dat kant-en-klaar bij jou thuis geleverd. Een gezonde levensstijl was nog nooit zo simpel!

DE VOORDELEN VAN ONZE MEAL PREP MAALTIJDEN

De voordelen van meal prep maaltijden van PRAZ zijn eindeloos. Normaal gesproken kost het veel tijd om voedingsrijke maaltijden te bereiden. De zorgvuldige bereiding van gezond en eiwitrijk voedsel is niet voor iedereen weggelegd. En logisch ook, met oog op de drukke levens dat we tegenwoordig leiden. Wij helpen je graag een handje in jouw weg naar een gezonder leven. Zo houd je meer tijd over om te genieten van de leuke dingen in het leven en hoef je minder tijd te spenderen in de keuken. Met de maaltijden van PRAZ bespaar je niet alleen tijd in de bereiding, ook krijg je op een simpele manier genoeg eiwitten en vitamines binnen om jouw lichaam in conditie te houden. Via de website stel je eenvoudig je eigen PRAZ maaltijd samen. Vertel ons wat jouw behoeften zijn en wij zorgen voor een eiwitrijke maaltijd tegen een scherpe prijs. We zorgen dat de ingrediënten en porties zorgvuldig afgestemd zijn op jouw doelen. Veel sporter gingen je al voor. Vind je het lastig om je doelen te specificeren? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn zelf stuk voor stuk sportfanaten die graag met je meedenken!

VOORDELEN VAN PRAZ:

 • Vers bereide maaltijden

 • Verrassend lekkere meal preps

 • Zonder onnodige toevoegingen

 • 3 maanden houdbaar op -18 °C

 • Binnen 5 minuten gezond eten op tafel!

 • Voor 15:00 besteld (ma t/m do) = volgende dag in huis!

OVER PRAZ

PRAZ is niets meer dan een uit de hand gelopen hobby. Begint niet elke onderneming zo? Het begon vijf jaar geleden als een hobby van Joey Snijders. Joey deed aan bodybuilden en was van jongs af aan al fanatiek bezig met sporten en gezonde voeding. Dagelijks bereidde hij zijn eigen maaltijden met grote zorgvuldigheid. Met een duidelijk doel voor ogen kon hij de discipline hiervoor blijven opbrengen. Een vriend van hem merkte zijn gedisciplineerde meal preps op en vroeg of Joey ook zijn maaltijden wilde bereiden. “Geen probleem!”, zei Joey, en vanaf toen ging het hard. Via Facebook kregen steeds meer sportfanaten Joey in de gaten, met als resultaat dat hij op steeds grotere schaal maaltijden begon te bereiden onder de ter plekke verzonnen naam Muscle Meals (PRAZ). Wat onschuldig begon als meal preppen voor zichzelf en een vriend, is inmiddels uitgegroeid tot 1100m2 bedrijfsruimte in vijf jaar tijd! Het concept ‘eerlijke en gezonde maaltijden’ is daarentegen onveranderd gebleven. En Joey? Die geniet zelf nog steeds dagelijks van de maaltijden die hij voor zichzelf en anderen bereid.