• Gratis verzending vanaf 125,-
 • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
 • Vers bereid en direct ingevroren
 • Gratis verzending vanaf 125,-
 • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
 • Vers bereid en direct ingevroren
blog
maaltijden
kant en klaarmaaltijden gezond goedkoop en makkelijk

Kant en klaarmaaltijden: gezond, goedkoop en makkelijk!

Welk sport-doel je ook voor ogen hebt, het bereiken van je doelen valt of staat bij de juiste voeding. Of je nu wilt aankomen in spiermassa, bodybuilden, droog trainen of juist wilt afvallen - het begint in de keuken. Toch vinden veel mensen het niet makkelijk om een druk leven en gezond eten te combineren. Het is immers niet altijd even makkelijk om de keuken in te duiken voor een gezonde en voedzame maaltijd, als je een ongezonde en eenvoudige bezorgmaaltijd binnen handbereik hebt. Toch hoeft die bezorgmaaltijd niet ongezond te zijn. Met PRAZ haal je namelijk eenvoudig gezonde en voedzame maaltijden voor de hele week in huis!

HET GEMAK VAN KANT EN KLAARMAALTIJDEN

Het lijkt een open deur, maar wat verklaart het gemak van kant en klaarmaaltijden? In zekere zin is hier een evolutionaire verklaring voor. Een hongergevoel moest bij onze voorouders immers gestild worden om in leven te blijven. Hoe groter het hongergevoel, hoe minder kieskeurig we konden zijn. het het gevoel van trek maakt een stofje vrij in ons brein, waardoor we het gevoel zo snel mogelijk willen stillen. Met als gevolg dat je vaker ongezonde keuzes maakt met een hongergevoel. Probeer maar eens een rondje door de supermarkt te maken met stevige trek. Het hongerige gevoel vertroebelt je brein, waardoor je mandje wordt gegarandeerd gevuld wordt met ongezondere producten dan wanneer je geen honger zou hebben. Sporters hebben een eenvoudige manier om hun strenge dieet vol te houden, namelijk door te zorgen dat zij nooit onvoorbereid met een hongerig gevoel komen te zitten. Eenvoudig gezegd houdt dat in dat er altijd een makkelijke én gezonde optie voor handen moet zijn.

KANT EN KLAAR MAALTIJDEN VAN PRAZ

Een makkelijke en gezonde maaltijd? Laat dat maar aan ons over! Bij PRAZ bereiden we al jarenlang kant en klaarmaaltijden voor sportfanaten. Onze expertise over meal preppen is om de juiste voeding te verbinden aan ieder sportdoel. Op die manier is elke maaltijd precies afgestemd op jouw behoeften en doelen, zodat je de juiste hoeveelheid vitamines, eiwitten, koolhydraten en vetten binnenkrijgt. Met de maaltijden van PRAZ kom je nooit met een hongerig gevoel thuis te zitten. Het opentrekken van een zak chips en daar achteraf spijt van krijgen is dan ook verleden tijd. Wij vinden het belangrijk dat de maaltijden voedzaam én lekker zijn, waardoor je elke dag weer uitkijkt naar je volgende maaltijd. Bovendien scheelt het je flink wat tijd in de keuken. Die tijd kun jij weer steken in het verbeteren van je trainingen. Vele tevreden sporters gingen je al voor. Wat is jouw sportdoel? Voor ieder doel hebben wij de perfecte maaltijd. Altijd vers en in huis bereid. Vind je het lastig om je sportdoelen te definiëren? Wij helpen je graag verder! Stuk voor stuk zijn wij zelf ook sportfanaten die graag met je meedenken.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN ONZE KANT EN KLAAR MAALTIJDEN?

Klanten noemen diverse voordelen aan onze kant en klaarmaaltijden. Waaronder het gemak van een dagelijkse verse bereide maaltijd zonder zelf in de keuken te hoeven staan. Bovendien vinden wij het belangrijk dat maaltijden niet alleen gezond en voedzaam zijn, maar ook gewoon lekker smaken. Je eet immers niet alleen om je lichaam te voeden. Hieronder nog een aantal voordelen aan de maaltijden van PRAZ:

 • Vers bereide maaltijden

 • Verrassend lekker én gezond

 • Zonder onnodige toevoegingen

 • 3 maanden houdbaar op -18 °C

 • Binnen 5 minuten gezond eten op tafel!

 • Voor 15:00 besteld (ma t/m do) = volgende dag in huis!

WAAROM KANT EN KLAARMAALTIJDEN VAN PRAZ?

Bij PRAZ zit gezond eten en sporten in ons DNA. Vijf jaar geleden begon het als een hobby, wat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf dat dagelijks honderden sporters voorziet van een gezonde maaltijd. Oprichter Joey Snijders is altijd bezig geweest met gezonde voeding en bodybuilding. Hij wist al vroeg dat spieren niet alleen in de sportschool gemaakt worden, maar voor een groot deel in de keuken. Toch is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan, want de juiste balans tussen voeding en trainen vergt discipline. Zorgvuldig bereidde hij dagelijks zijn eigen maaltijden om zijn sportdoelen naar een hoger niveau te tillen. Dit werd om hem heen opgemerkt en al snel begon hij ook te koken voor andere sporters. Inmiddels in PRAZ opgepikt door honderden sportfanaten die dagelijks genieten van de maaltijden die Joey voor zichzelf en voor hen bereidt.

Meer informatie? Lees hier meer over meap prep maaltijden: makkelijk en gezond!