• Gratis verzending vanaf 125,-
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Vers bereid en direct ingevroren
  • Gratis verzending vanaf 125,-
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Vers bereid en direct ingevroren
blog
maaltijden
food prep zo makkelijk was je sportvoeding nog nooit

Food prep: Zo makkelijk was je sportvoeding nog nooit

Food prep is voor veel mensen de ideale manier om een gezonde levensstijl aan te meten en vooral: vol te houden. Feitelijk doe je met food prep één keer boodschappen en tref je voorbereidingen, waardoor je de hele zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het bereiden van je gezonde maaltijd. Toch vergt food prep discipline om vol te houden. Het kost je immers wekelijks een hele dag aan voorbereidingen. In onze drukke levens hebben we daar niet altijd tijd voor. Hoe zorg je ervoor dat je toch op een slimme manier de juiste voeding binnenkrijgt? Je leest het hier.

VOOR WIE WERKT FOOD PREP GOED?

In principe is food prep geschikt voor iedereen die gezond wil eten en wil blijven eten. Wil jij ook graag gezonder leven, maar vind het lastig te combineren met een drukke baan, gezin of onregelmatig leven? Een broodje onderweg is sneller gehaald dan zelf de keuken in te duiken. Helaas zijn afhaalmaaltijden vaak rijk aan ongezonde vetten en/of een overdaad aan zout. Dit is niet erg bevorderlijk voor je gezonde voornemens. Maar hoe combineer je een gezonde levensstijl met jouw drukke schema? Food prep kan een oplossing betekenen, mits je gemotiveerd genoeg bent om het vol te houden. Het fenomeen food prep is overgewaaid uit de bodybuild wereld, waar fanatieke sporters al jaren hun maaltijden zorgvuldig plannen en voorbereiden. Feitelijk betekent food prep niets meer dan je maaltijden voorbereiden, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan de daadwerkelijke bereiding. Hiermee voorkom je een hongergevoel of tijdnood als je naar een afspraak moet. Food prep maakt het mogelijk om gezonde voeding in je drukke levensstijl te integreren.

IS FOOD PREP IETS VOOR MIJ?

Ga je zelf aan de slag met food preppen? Dan is het goed om je af te vragen of het iets voor jou is. Het voorbereiden van maaltijden is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Vaak kost het je namelijk al een dag aan voorbereiding om je maaltijden te plannen, boodschappen te doen en een deel van de maaltijden voor te bereiden. Veel meal preppers en bodybuilders kiezen één hele weekenddag om hun voorbereidingen te treffen. Die ben je dan wel kwijt. Als je ervoor hebt gekozen met food prep aan de slag te gaan, is het vooral een kwestie van volhouden. Je hoeft echt geen fanatieke sporter te zijn om je voordeel uit food prep te halen. Veel mensen met een druk leven en een gezin maken ook fanatiek gebruik van het voorbereiden van hun maaltijden. Je hoeft er ook niet goed in te zijn, want feitelijk betekent het niets meer dan je maaltijden slim en efficiënt voorbereiden.

HOE WORDT MIJN SPORTVOEDING MAKKELIJK?

Heb je besloten een gezonde levensstijl aan te meten en ben je gemotiveerd om dit vol te houden? Dan kun je ervoor kiezen om zelf je maaltijden te gaan preppen. Weet je nu al dat jouw leven te druk is om je maaltijden voor te bereiden. Of heb je genoeg zelfkennis om te weten dat je dit, net als veel andere mensen, niet zolang vol weet te houden als je zou willen. Dan hebben wij de oplossing voor je. PRAZ bereidt al jaren gezonde en voedzame maaltijden voor iedereen die gezond wil leven. De maaltijden zijn altijd vers bereid en worden precies afgestemd op jouw behoeften. Hiermee heb je altijd een gezonde maaltijd op tafel, zonder er zelf veel tijd aan kwijt te zijn. Het volhouden van een gezonde levensstijl was nog nooit zo makkelijk. Niet alleen houd je meer tijd over voor andere dingen, zoals het verbeteren van je trainingen, maar ook heb je al een gezonde maaltijd op tafel vanaf € 6! Probeer nu ook een PRAZ maaltijd en geniet van de voordelen.

OVER PRAZ

Met de maaltijden van PRAZ bespaar je tijd in de bereiding en krijg je op een simpele manier genoeg eiwitten en vitamines binnen. Op die manier kun je eenvoudig je lichaam in conditie te houden. Stel eenvoudig via de website je eigen PRAZ Menu samen. Dan zorgen wij voor een eiwitrijke maaltijd tegen een scherpe prijs. De ingrediënten worden zorgvuldig op jouw lichaamstype en doelen afgestemd. Op die manier krijg je altijd de juiste voedingsstoffen binnen en heb jij tijd over voor andere dingen. Bijvoorbeeld het verbeteren van je trainingen of tijd doorbrengen met vrienden en familie. Zelf zijn wij stuk voor stuk sportfanaten die graag helpen met het bereiken van jouw doelen!

Lees hier meer over kant en klaar maaltijden van PRAZ!