• Gratis verzending vanaf 125,-
 • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
 • Vers bereid en direct ingevroren
 • Gratis verzending vanaf 125,-
 • Voor 23:59 besteld = morgen in huis
 • Vers bereid en direct ingevroren
blog
high protein snacks
tosti chicken cheese

Tosti Chicken Cheese

Introducing de Tosti Chicken Cheese

Mocht je de launch vorige week gemist hebben verwelkomd PRAZ je met trots bij onze nieuwe categorie: de High Protein Snacks. Tijdens de lancering van deze nieuwe categorie hebben wij tegelijkertijd de Pinsa’s geïntroduceerd als eerste PRAZ high-protein snack. Nu is het tijd om onze volgende snack toe te voegen. Say hi to onze  Tosti Chicken Cheese.

Waarom High Protein Snacks?

Bewegen, genoeg rust en gezond eten: dé ingrediënten voor een healthy lifestyle. Bij PRAZ geloven wij dat eten naast gezond vooral heel lekker moet zijn. Daar horen onze favoriete snacks, zoals pizza’s en tosti’s, dus ook bij. 

Naast smaak brengen onze high-protein snacks een scala aan voordelen met zich mee, zowel voor je lichaam als voor je levensstijl. Een paar voordelen:

 • Spierherstel en -groei: Proteïne vormt de essentiële bouwstenen van spieren. High-protein snacks dragen bij aan het herstel na intensieve workouts en stimuleren spiergroei.

 • Verzadiging: Eiwitrijke snacks zorgen voor een langdurig vol gevoel, wat ze perfect maakt voor gewichtsbeheersing. Ze verminderen hongergevoelens en voorkomen dat je naar minder gezonde opties grijpt.

 • Stabiele energie: Proteïne helpt bij het handhaven van een stabiele bloedsuikerspiegel, wat resulteert in een constant energieniveau gedurende de dag. Dit voorkomt pieken en dalen in energie en humeur.

 • Metabolische voordelen: De vertering van eiwitten vereist meer energie dan de vertering van koolhydraten of vetten, wat kan bijdragen aan een verhoogde stofwisseling.

Tasty Tosti, anyone?

Tal van voordelen dus. Nu de volgende vraag: wat maakt de PRAZ Tosti anders dan andere tosti’s? Onze Tosti Chicken Cheese is gemaakt tussen een dubbelgevouwen Pinsa bodem. Dit is dezelfde bodem die we gebruiken voor onze andere high-protein snacks.  De bodems zijn geïnspireerd door de authentieke Romeinse pizza met een verrassende twist. Ze zijn knapperig aan de buitenkant, zacht aan de binnenkant en opmerkelijk licht waardoor de bodem goed verteerbaar is. 

Dit alles dankzij de speciale bloemmix, een combinatie van tarwe- en sojameel, rijst en zuurdesem. Dit deeg wordt met de hand gemaakt, zonder enige toevoeging van vetten of suikers. Na het bakken worden ze direct ingevroren, zodat alle unieke kenmerken behouden blijven. Deze bodem is, net als bij een gewone pizza, te beleggen met verschillende lekkernijen of dus dubbelgevouwen als tosti te eten.

Wat biedt de Tosti Chicken Cheese jou?

 • Eiwitten: De Tosti Chicken Cheese is een eiwitrijke traktatie. 

 • Evenwichtige voeding: Naast eiwitten biedt de Tosti Chicken Cheese gezonde koolhydraten, vezels en essentiële voedingsstoffen, wat het tot een uitgebalanceerde snack maakt.

 • Snel en makkelijk: Voor de PRAZ’ers met een drukke levensstijl is de Tosti Chicken Cheese de ideale keuze. Het is snel klaar te maken en perfect geschikt voor onderweg.

 • Lekker en voedzaam: De combinatie van kip met de unieke textuur van de pinsa zorgt voor een smaaksensatie. Het is niet alleen lekker, maar ook vullend en voedzaam.

What’s next?

High-protein snacks zijn de hoeksteen van een gezonde levensstijl, en de Tosti Chicken Cheese is een perfect voorbeeld van zo'n snack. Het biedt niet alleen talloze gezondheidsvoordelen, maar het is ook simpelweg een lekkere snack.

Als je dus op zoek bent naar een snelle, lekkere, en voedzame snack-optie naast je prep meals, dan is de Tosti Chicken Cheese een absolute must-have. Trakteer jezelf op deze eiwitrijke lekkernij en geef je lichaam de voeding en energie die het verdient. Maak je dag compleet met de Tosti Chicken Cheese.

Shop de Tosti hier.
Benieuwd naar onze andere snacks? Deze vind je hier.