• Gratis verzending vanaf 125,-
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Vers bereid en direct ingevroren
 • Gratis verzending vanaf 125,-
 • Kies zelf je bezorgdag
 • Vers bereid en direct ingevroren
blog
high protein snacks
pulled chicken pinsa

Pulled chicken Pinsa

In de wereld van gezond, goed eten en sport zijn high-protein snacks van onschatbare waarde. Ze zijn onmisbaar voor sporters, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke, snelle, en voedzame on-the-go snack. PRAZ verwelkomt je met trots bij onze nieuwe categorie: High Protein Snacks. Ook zijn we verheugd om gelijk ons eerste product in deze categorie te introduceren: de Pulled Chicken Pinsa.

Waarom High Protein Snacks?

Laten we aan het begin beginnen. Waarom hebben wij deze categorie in eerste instantie toegevoegd aan ons assortiment? High-protein snacks brengen een scala aan voordelen met zich mee, zowel voor je lichaam als voor je levensstijl:

 1. Spierherstel en -groei: Proteïne vormt de essentiële bouwstenen van spieren. High-protein snacks dragen bij aan het herstel na intensieve workouts en stimuleren spiergroei.

 2. Verzadiging: Eiwitrijke snacks zorgen voor een langdurig vol gevoel, wat ze perfect maakt voor gewichtsbeheersing. Ze verminderen hongergevoelens en voorkomen dat je naar minder gezonde opties grijpt.

 3. Stabiele energie: Proteïne helpt bij het handhaven van een stabiele bloedsuikerspiegel, wat resulteert in een constant energieniveau gedurende de dag. Dit voorkomt pieken en dalen in energie en humeur.

 4. Metabolische voordelen: De vertering van eiwitten vereist meer energie dan de vertering van koolhydraten of vetten, wat kan bijdragen aan een verhoogde stofwisseling.

Not your average pizza

Tal van voordelen dus. Nu de volgende vraag: wat is een Pinsa eigenlijk? Een Pinsa is een pizza, maar dan nét anders. De bodems zijn geïnspireerd door de authentieke Romeinse pizza met een verrassende twist. Het resultaat is een lichtere en gezondere versie van de geliefde pizza.
De typische Pinsa bodems kenmerken zich door de ovale vormen. Ze zijn knapperig aan de buitenkant, zacht aan de binnenkant en opmerkelijk licht waardoor goed verteerbaar is.
Dit alles dankzij de speciale bloemmix, een combinatie van tarwe- en sojameel, rijst en zuurdesem. Dit deeg wordt met de hand gemaakt, zonder enige toevoeging van vetten of suikers. Na het bakken worden ze direct ingevroren, zodat alle unieke kenmerken behouden blijven. Deze bodem is, net als bij een gewone pizza, te beleggen met verschillende lekkernijen. PRAZ biedt de Pinsa aan in 2 formaten: Small & Classic. Qua toppings zijn wij begonnen met de Pulled Chicken variant. 

Wat biedt de Pulled Chicken Pinsa jou?

 1. Eiwitten: Deze Pulled Chicken Pinsa is een eiwitrijke traktatie. Met malse stukjes kip op een perfect gebakken pinsa, voorzie je jezelf van alle benodigde proteïnen.

 2. Evenwichtige voeding: Naast eiwitten biedt de Pulled Chicken Pinsa gezonde koolhydraten, vezels en essentiële voedingsstoffen, wat het tot een uitgebalanceerde snack maakt.

 3. Snel en makkelijk: Voor de PRAZ’ers met een drukke levensstijl is de Pulled Chicken Pinsa de ideale keuze. Het is snel klaar te maken en perfect geschikt voor onderweg.

 4. Lekker en voedzaam: De combinatie van kip met de unieke textuur van de pinsa zorgt voor een smaaksensatie. Het is niet alleen lekker, maar ook vullend en voedzaam.

What’s next?

High-protein snacks zijn de hoeksteen van een gezonde levensstijl, en de Pulled Chicken Pinsa is een perfect voorbeeld van zo'n snack. Het biedt niet alleen talloze gezondheidsvoordelen, maar het is ook simpelweg een lekkere snack.
Als je dus op zoek bent naar een snelle, lekkere, en voedzame snack optie naast je prep meals, dan is de Pulled Chicken Pinsa een absolute must-have. Trakteer jezelf op deze eiwitrijke lekkernij en geef je lichaam de voeding en energie die het verdient.

Maak je dag compleet met de:

Pulled Chicken Pinsa Small of Pulled Chicken Pinsa Classic